Szakterületeim

Touch for Health

Touch for HealthJohn F. Thie törekvése az volt, hogy a kineziológiát szélesebb közönség számára is hozzáférhetővé tegye, az egészséggondozás családi körben is folytatható legyen. Könyve, a Gyógyító érintés - Touch for Health 1973-ban jelent meg.

olvasson tovább

One Brain

One BrainHazánkban a leginkább elterjedt irányzat. A test , a lélek és a szellem egységesítését tartja szem előtt, a szabad választást gátló negatív érzelmi töltés oldására összpontosít. A test integrálásának elősegítése érdekében különböző kineziológiai központú korrekciókat alkalmaz a blokkolt energiák elengedéséhez.

olvasson tovább

Three in One Concepts

Three in One ConceptsEzt a módszert az 1980-as években dolgozta ki Gordon Stokes (aki a Touch for Health módszer egyik jelentős képviselője), Daniel Whiteside (aki a viselkedési genetika úttörője) és Candace Callaway (aki az emberi kapcsolatok, a metafizika, a parapszichológia és a viselkedési genetika szakértője).

olvasson tovább

EDU-kineziológia - Brain Gym

EDU-kineziológia - Brain GymPaul E. Dennison 1969-ben kezdte meg kutatásait, hogy új módszerekkel segítse tanítványait az olvasás tanulásában. A rákövetkező évtizedekben Dennison sok új különböző megközelítéssel próbálkozott, hogy felébressze a mindannyiunkban meglévő velünk született tanulási készségeket.

olvasson tovább

Wellness kineziológia Stress Release

Wellness kineziológia Stress Release Dr Wayne Topping saját rendszere, egy nagyon egyszerű, mégis mélyreható módszer, amely a stressz kezelésére alkalmas technikák elsajátításából áll.

olvasson tovább

LEAP Learning Enhancement Advanced Program

LEAP Learning Enhancement Advanced ProgramThe Learning Enhancement Acupressure Program, or LEAP®, has been developed over the past decade in conjunction with clinical psychologists, speech pathologists, neurologists and other health professionals, as a very effective program for the correction of most learning difficulties.

olvasson tovább

Hyperton-X

Hyperton-X A HT-X könnyen elsajátítható módszer a test teljes izomzatának feszültségmentesítésére. A módszer felfedezője Frank Mahony, aki megállapította, hogy egy hipertóniás (feszült) izom zavart okoz a központi idegrendszerben.

olvasson tovább

AFT - Attractor Field Technique

AFT - Attractor Field TechniqueAttractor Field Techniques (AFT) are different from any other method of dealing with physical illness that you have experienced.

olvasson tovább

Bejelentkezés

-->

Gondolatok, visszajelzések

Fest Sára vagyok, 16 éves, jelenleg 1kyus „karatéka”. 2009-ben már 10 éve karatéztam, amikor ismét lehetőséget kaptam, hogy szakági Világbajnokságon megméret- tessem tudásom. A VB-t megelőző fél éves felkészülés, mindennapi egy-két edzés, a stressz ...

folytatás