Képzések - tanfolyamok

Dénes Andrea konzultáns

Dénes Andrea kineziológusGyerekekkel dolgozni mindig szívmelengető és örömet adó, egyszersmind nagy kihívást jelentő feladat. Ha sikerül megtalálni velük a hangot, kiváló kliensek, akikkel könnyű együttműködni. Nyitottak és elfogadóak, és a legjobb pillanatban vannak ahhoz, hogy találkozzanak egy olyan szemlélettel, amit általában sem a család, sem a külvilág nem kínál számukra.

A Three In One Concepts filozófiájára alapozott gyerektanfolyamot Gabriele Ulbrich kineziológus írta.  Élvezetesnek, és kicsit talán könnyedebbnek ígérkező témája ne tévesszen meg senkit, semmi sincs, amit komolyabban kellene vennünk, mint a gyerekekkel való foglalkozást.

A gyerektanfolyam egy bűbájos program, aminek elvégzése után egy csapat vidám béka segítségével 6-18 éves gyerekeket taníthatunk meg arra, hogy hogyan tudják felismerni, és egyszerű, hatékony kineziológiai módszerekkel megoldani saját problémáikat. A cél, hogy újra kedvüket leljék a tanulásban, a mozgásban és az életben és olyan könnyed és örömteli tapasztalat legyen számukra a tanulás, mint egészen kicsi korukban volt.