Gyermektanfolyam

Dénes Andrea konzultáns vezetésével

Kineziológia gyerekeknekGyerekekkel dolgozni mindig szívmelengető és örömet adó, egyszersmind nagy kihívást jelentő feladat. Ha sikerül megtalálni velük a hangot, kiváló kliensek, akikkel könnyű együttműködni. Nyitottak és elfogadóak, és a legjobb pillanatban vannak ahhoz, hogy találkozzanak egy olyan szemlélettel, amit általában sem a család, sem a külvilág nem kínál számukra.

A Three In One Concepts filozófiájára alapozott gyerektanfolyamot Gabriele Ulbrich írta. Élvezetesnek, és kicsit talán könnyedebbnek ígérkező témája ne tévesszen meg senkit, semmi sincs, amit komolyabban kellene vennünk, mint a gyerekekkel való foglalkozást.

Csupa játék, móka és kacagás!

A gyerektanfolyam oktatói tréning egy bűbájos program, aminek elvégzése után egy csapat vidám béka segítségével 6-14 éves gyerekeket taníthatsz meg arra, hogy hogyan tudják felismerni, és egyszerű, hatékony kineziológiai módszerekkel megoldani saját problémáikat. A cél, hogy újra kedvüket leljék a tanulásban, olyan könnyed és örömteli tapasztalat legyen számukra a tanulás, mint egészen kicsi korukban volt.

Az oktatóknak az oktatói tanfolyamhoz külön felnőtt-jegyzet készült, hasznos, praktikus tanácsokkal, ötletekkel. Ez az egyes tanfolyami szakaszokhoz tartozó, gyereknek írt meseszerű vizualizációkat is tartalmazza, melyek a korregresszió, az önértékelés, a belső párbeszéd és belső barát témáját dolgozzák fel.

Az oktatóknak az általuk gyerekeknek tartott tanfolyam bevétele után jogdíjat fizetni nem kell. A gyerek-jegyzetet az oktatók tanfolyamonként 1500 Ft-ért vásárolhatják meg. (Tehát, két gyerek-jegyzet van, négynapi anyag van egy jegyzetben.) Van a gyerekeknek külön oklevél is, kicsi és színes, békás, ennek ára 250 Ft. (Két oklevél van.)

A gyerektanfolyamról

A gyermekek a tanfolyamon mindenekelőtt azt tanulják meg, hogyan tudnak segíteni maguknak, anélkül, hogy másokra – szüleikre, tanáraikra, társaikra - lennének utalva. Fontos szerepet kap a saját felelősségük kérdése. Minden ember – minden gyerek csodálatos, egyedi, egyformán értékes teremtmény. Éppen ennek a tudatosítása a legfontosabb ennél a tanfolyamnál!

A tanfolyamot a gyerekeknek a Three In One Concepts konzultánsok oktathatják. (Tehát nem feltétlenül kell instruktornak lenni, a hatodik tanfolyam után lehet a tanfolyamon részt venni. Ugyanakkor nagy segítséget jelent a gyerek-kliensekkel való munkában is, amihez támpontokat és ötleteket kaphattok).

Két tanfolyam van, az Alapozás és a Felépítés. A gyerekek mindkét tanfolyamhoz „jegyzetet” is kapnak. Ezekben pár egyszerű mondattal vannak leírva a feladatok, mindegyikhez tartozik egy kép, amelyiken egy béka „bemutatja” a gyakorlatot. Mind az Alapozás, mind a Felépítés tanfolyam négy napos, egy nap 5 óra. (Lehet például két hétvége.) Mindkét gyerek-tanfolyamhoz megvásárolható egy-egy kártyacsomag, amit a gyerekek maguk is használhatnak, de a tanfolyam során valamint attól függetlenül, a gyerekekkel való egyéni munka során is hasznos lehet. Szerepet kapnak a szimbólumkártyák és a színkártyák is

Bejelentkezés