Three in One Concepts

Three in One Concepts Ezt a módszert az 1980-as években dolgozta ki Gordon Stokes (aki a Touch for Health módszer egyik jelentős képviselője), Daniel Whiteside (aki a viselkedési genetika úttörője) és Candace Callaway (aki az emberi kapcsolatok, a metafizika, a parapszichológia és a viselkedési genetika szakértője).

Szóval, mi is a Three In One Concepts ? Egyre jobb legyél egyénileg és szakmailag.
HOGYAN? Egy egyedülálló kombináció arra, hogy a készségek és képességek kiteljesedjenek.

Three In One Concepts összeállított egy programot, ami saját felfedezés, amely olyan, mint semmi más, amit valaha is megtapasztalt. Te Magad vagy egyetlen hiteles forrás, hogy hogyan válj azzá  a személlyé, akiről mindig is álmodoztál. A folyamat? Egyszerű.

A VISELKEDÉSI BAROMÉTER - egy zseniális menetrendet biztosít, hol állsz érzelmileg most, és hová szeretnél eljutni.

ÉRZELMI STRESSZ?  Hatékony és kíméletes módon csökken bármely kérdésben, amely az életedben megjelent a módszer által.

Mivel te vagy az egyetlen hiteles forrása az információnak önmagadról, az általunk használt izom-tesztelés csak egy eszköz. Stressz ugyanis befolyásolja a választásunkat.
Ha negatív stressz jelentkezik, amikor egy új tevékenységet tanulunk (mint az olvasás, írás, autóvezetés, vagy sport),  a tevékenység szerves részévé válik a stressz. Pedig képesek vagyunk rá. Amennyiben megismételjük a tevékenységet, a fent említett negatív stressz hatására, teljesítményünk nem lesz optimális.

Ha döntéseinket múltbeli kellemetlen tapasztalatainkra alapozzuk, korlátozzuk önmagunkat, a megtagadunk dolgokra és ítéleteket hozunk, amik gátoltak. Az új tapasztalás megmutatja, hogyha sikert akarunk, az egy új választás a jövőnket illetően és igenis megvalósítható.

Például: tegyük fel, hogy meg tanultunk golfozni egy adott golfpályán, ahol volt egy tó. Általában berepül a labda a tóba, nem pedig át rajta. Ma új helyen játszik: egy más úton egy speciális, új típusú golf-labdával, és akkor érkezik egy tó. Ön továbbra is az új labdát használja ? Vagy elővesz egy régit "csak erre az esetre"? Ha úgy dönt, hogy a régi labdát használja, akkor a múltbeli tapasztalatai alapján frusztrációt hoz létre. Az Ön választása, hogy elvárja a kudarcot, ami egy önmagát beteljesítő jóslat, ami fogva tart, hogy soha nem képes megütni a labdát úgy, hogy átmenjen a tavon.

TEHÁT A TELJESÍTMÉNY JAVÍTHATÓ!

Three-In-One Facilitátor nemzetközileg elismert és segít a felnőtteknek és gyermekeknek, hogy teljesítményük javuljon számos területen.

Beazonosítják és elengedik azokat az érzelmeket, amiket negatív események égettek be az elménkbe, amelyek megakadályozzák az embereket attól, hogy a jelen időben új tudatos döntést hozzanak. Ezzel a múlt stresszei megoldódnak, új attitűd és hozzáállás alakul. Az emberek megnyugodnak, hogy létezik különböző, jövedelmezőbb "VÁLASZTÁS" a megoldásra.

Az eredmények? Látványosak !
Emberek, akik úgy gondolták, hog nem tudnak olvasni, most már rendszeres olvasók a helyi könyvtárban. Osztályzatok javítása egyik napról a másikra megtörténik. Észlelésük kitágul, készségeik növekednek és így ez által nő az önbecsülésük. Kapcsolataik jobbá válnak, megnő az önbizalmuk.

Katalizátorai, elősegítői vagyunk, hogy bármely rendszert megerősítsünk, hogy azok még hatékonyabban működjenek.

A résztvevőket és az ügyfeleket tehát gazdagítja a módszer, hogy sikeresebb legyen a VÁLASZTÁS a személyes és szakmai életük minden területén.
Stressz lehetetlenné teszi a tiszta gondolkodást. Fizikai mentális és érzelmi blokkot hoz létre.

De van kiút: boldogabb, szebb jövő létrehozását segíti a módszer.

Bejelentkezés

Gondolatok, visszajelzések

Fest Sára vagyok, 16 éves, jelenleg 1kyus „karatéka”. 2009-ben már 10 éve karatéztam, amikor ismét lehetőséget kaptam, hogy szakági Világbajnokságon megméret- tessem tudásom. A VB-t megelőző fél éves felkészülés, mindennapi egy-két edzés, a stressz ...

folytatás