One Brain

One Brain Hazánkban a leginkább elterjedt irányzat. A test , a lélek és a szellem egységesítését tartja szem előtt, a szabad választást gátló negatív érzelmi töltés oldására összpontosít. A test integrálásának elősegítése érdekében különböző kineziológiai központú korrekciókat alkalmaz a blokkolt energiák elengedéséhez. Az elme integrálásának elősegítéséhez a Viselkedési barométert használja, amely egy fontos segédeszköz az egyén valós vágyainak és félelmeinek azonosítására. A szellem egységesítéséhez a Szerkezet / Funkciót alkalmazza, amely viselkedési genetikai alapokon segíti az egyént valós önmaga felfedezésében

A ONE BRAIN MÓDSZER

Three In One Concepts mutatja be a One Brain módszerrel, hogy hogyan lehet enyhíteni megoldatlan érzelmi stresszt.
One Brain egy új és egyedülálló megközelítéssel beazonosítja és korrigálni tudja, hogy stresszorok lehetnek okozói a diszlexiának, a félelmeknek vagy bárminek, ami korlátozza annak létrehozását, amit akarsz magadnak és el akarsz érni.

STRESSZ zavarja azon képességünket, hogy hatékonyan tudjunk működni. Az emberek létrehoznak mintákat, hogy a traumatikus érzelmek a múltból újra és újra befolyásolni tudják a mindennapi tevékenységüket.  A One Brain módszer megkeresi, hogy mikor szereztünk tapasztalatot, hogy hogyan hoztuk létre az érzelmi vagy mentális blokkot és könnyít az érzelmeken, hogy megteremtse a korlátaink oldását, hogy újra azt csináljuk, amit akarunk.

A mi filozófiánk az, hogy minden egyénnek van egyéni forrása probléma azonosítására és megoldására.

Amikor az ember rossz hírt kap, általában kérjük, hogy üljön le. Ez azért van, mert a stressztől "gyenge lesz a térde," vagy a "csomót érez a gyomorban” A stressz hatással van az egész testre és korlátozza a lehetőségeket. Az általunk használt finom módszer precíz izomteszteléssel azonosítja, mi teremti a stresszt, ami korlátozza a lehetőségeinket a jelenben és a jövőben is.

Például, ha negatív stressz  jelentkezik, ha tanulunk egy új tevékenységet (olvasás, írás, autóvezetés, játszott új sport) A stressz egyre gyűlik össze, és szerves részévé válik az, hogy a tevékenységet megzavarja, nem vagyunk képesek jól működni. És amikor megismételjük a tevékenységet bármikor a jövőben, ugyanannak a negatív stressz hatásának következtében a teljesítményünk csökken, nem optimális.

Az önkorlátozással, kétségekkel, tagadással, saját ítéleteinkkel nem tudjuk azt az eredményt elérni, amit egyébként könnyedén és boldogan elérhetnénk.

A One Brain által kifejlesztett rendszer a Three In One Concepts által visszanyered a hatalmat a választás felett. Választhatom azt, hogy mától pl. könnyedén írok, figyelmesen vezetek, sikeresen és kitartóan sportolok.
Embereknek, akiknek nehézségei vannak az olvasással, írással és megértéssel, tekintet nélkül a korukra, nem lehet kiállítani, hogy diszlexiásak, hanem megfigyelhető és kiváltó tünet náluk - A STRESSZ. A önképünk hosszabb időn keresztül üzeneteket kap a szülőktől, a tanároktól, a társainktól, a környezettől, és e tapasztalatok segítenek vagy gátolnak.  A stressz állandósítja a negatív énképet: "Nem tudom, hogy", vagy "nem tudok beszélni egy csoport előtt", vagy - ami a legrosszabb - "hülye vagyok".

Bejelentkezés

Gondolatok, visszajelzések

Fest Sára vagyok, 16 éves, jelenleg 1kyus „karatéka”. 2009-ben már 10 éve karatéztam, amikor ismét lehetőséget kaptam, hogy szakági Világbajnokságon megméret- tessem tudásom. A VB-t megelőző fél éves felkészülés, mindennapi egy-két edzés, a stressz ...

folytatás