Kineziológia és tanulás

Hogyan határozható meg a kineziológiával a probléma forrása?

IzomtesztelésAz agytornán alapuló pedagógiai kineziológia segít tanulásban. Ezt tanuláskönnyítő gyakorlatokkal, ábrákkal teszi. Tanulási -, koncentrációs problémák, olvasási- számolás-helyesírási nehézségek, agresszió, hiperaktivitás, beilleszkedési gondok, félelem a kudarctól, konfliktus a tanárokkal, szorongás - ezek vagy hasonló problémák egyre több gyereket érint.

A   kineziológia módszerével segítséget nyújthatunk ezekre a problémákra; melynek segítségével a gyermekek az önbizalom, a  magabiztosság,a figyelem, a motiváció, a testi koordináció, az ügyesség és sok más dolog vonatkozásában megerősödnek, szívesebben tanulnak és járnak iskolába.

Az öcsém félévkor több tantárgyból igen rossz eredményt ért el. Folyamatos kudarcai miatt egyre kevesebbet tanult. Hárította a feladatok elvégzését.

Kineziológus édesanyám agyintegrációs gyakorlatokat tesztelt neki, ami által oldódott a blokk és a két agyfélteke jól működött újra.

A zárkózott , visszahúzódó gyerek barátságossá és kommunikatívabbá vált, és természetesen az eredményei is javulni kezdtek.
A változás szembetűnő volt az addig összeszedetlen gyerek rendkívül rendszeretővé és kiegyensúlyozottá vált. Az átlaga 2.8-ről  4 .0-ra  javult.

Bejelentkezés

Végül egy pár gyakorlat

Kineziológiai gyakorlatokA tanulás elkezdése előtt mindig igyunk meg egy pohár a vizet!
A vízre, mint tudjuk nagy szüksége van az embernek. A víz azonnal segíti a gondolkodást és kreativitást, valamint vezeti az energiákat irányítja a fizikai és kémiai folyamatokat. Erősíti a sejtek közötti kommunikációt. Megőrzi szervezetünk egyensúlyát. Ezeken kívül testünk 2/3 is víz és 1,5 -2 literre van szükségünk naponta.

tovább