Probléma meghatározás

Hogyan határozható meg a kineziológiával a probléma forrása?

IzomtesztelésIzomteszteléssel.
A kineziológus gyengéd nyomást gyakorol a tesztelt személy kinyújtott alkarjára.
Az izom vagy "erősen tart" vagy "elgyengül". Így ad választ a feltett kérdésre. Azon alapul, hogy a negatív érzelmek hatására az izmok elgyengülnek.

(Mindenki ismeri azt az érzést, hogy ha rossz hírt kap, szinte összecsuklik a lába, elgyengül. Ha viszont pozitív élményben van része "hegyeket tudna elmozgatni a helyükről".)

A kineziológiai módszerek bizonyítottan eredményesek a stressz okozta problémák széles skálájánál. Bármilyen olyan probléma esetén, ami negatív érzelmekhez köthető, eredményesen alkalmazható a kineziológia.

A változás ideje több tényezőtől függ. Legfőképpen a kliens akaratán, hogy részt vállaljon a helyzet megjavítására irányuló felelősségből. A változás mindenkinek a saját ritmusában történik.
A kineziológus segítőként működik a szervezet öngyógyító  erejének beindulásában.

Bejelentkezés

Az izomtesztelés

Stressz, kudarctól való félelem, teljesítési kényszer vagy a kisebbrendűség érzése; a test szavak nélkül ad a kineziológiai izomtesztelés során válaszokat a múltra és jelenre vonatkozólag.
Önnek, mint páciensnek lehetősége van, hogy részletesen ismertesse a problémát, vagy maradhat egy rövid leírásnál. Egy ügyes diák azt mondta, amikor megkérdezték az adott kontextusban: „Azt mondja most a karom.
A kineziológusnál nem számít, ha kissé ideges mert az izomtesztelés tisztán elvezet a probléma gyökeréhez.

A kineziológus kideríti hogy hol szakad meg a testben az energiaáramlás és milyen intézkedésekkel lehet ezt a gátat feloldani.