Eredményeim

Andinak gondolatok, visszajelzések…

Fest Sára vagyok, 16 éves, jelenleg 1kyus „karatéka”. 2009-ben már 10 éve karatéztam, amikor ismét lehetőséget kaptam, hogy szakági Világbajnokságon megmérettessem tudásom.

A VB-t megelőző fél éves felkészülés, a mindennapi egy-két edzés, a stressz, a két helyen /iskolában-edzésen/ lévő teljesítés lelkileg teljesen kivette belőlem az erőt a verseny közeledtével. Torokszorítónak éreztem a közeledtét, rengeteget sírtam és a félelmem egyre csak nőtt, és azon vettem észre magam, hogy gondolataim csak a körül járnak, mi van, ha nem sikerül dobogóra kerülnöm?

A Világbajnokság Dél-Afrikában –Fokvárosban került megrendezésre, a kiutazás előtt kb. egy hónappal kerestük fel Andit, akitől már az első beszélgetés és közös munka után könnyebb lélekkel jöttem haza.

A kezelések alatt, a rendelőjében /ami nekem egy kis kuckó-amolyan menedék/ olyan érzés kerít hatalmába, hogy bármit elérek, nekem minden csak sikerülhet…

Nem mondom, hogy attól kezdve nem féltem, de le tudtam a félelmem küzdeni, nem tudott úgy elhatalmasodni rajtam, mint korábban. Andi szeretettel, nevetéssel, megértéssel segít nekem gyerekként abban, hogy elhiggyem, képes vagyok.

2009.október 23-án aranyérmes lettem! Mielőtt tatamira léptem is hangosan elmondtam magamnak azt a mondatot, amire Andi a kineziológus tanított:

„Bátor, önbizalommal teli, egyenrangú, eredményes és szerencsés vagyok”
Köszönöm!

Fest Sára